Dordrecht houdt weer de nul

Dordrecht heeft ook de laatste wedstrijd tegen het tweede van SO fors verloren terwijl we toch een redelijk ELO 8-tal achter de borden hadden met o.a. steun van de gebroeders Timmermans.

In de speelzaal van Charlois Europoort leek het af en toe wel een kippenhok, maar de spanning (zowel aan de top als voor de degradatie) en de gezelligheid met zoveel oude bekenden vergoedde veel. Dat uiteindelijk naast wij, Sliedrecht 2, SO2 ook Moerkapelle degradeerde zegt veel over dit rare seizoen. Volgend seizoen zal nog geen appeltje eitje worden om te promoveren.

Over het spel op de borden kunnen we kort zijn. Victor van Blommesteijn en Johan v.d.Griend verloren redelijk recht toe recht aan en de remises bij Henk Timmermans, Ben Sitton, kopman Piet Pluymert en uiteraard Ton Slagboom kwamen ook allemaal voor 10 uur tot stand. Zeer opvallend bij Ton was dat wedstrijdleider Arrian Rutten de remise al opgeschreven had terwijl de partij nog bezig was. Dat krijg je er van als al je partijen van het seizoen in remise eindigen....

Conchita was zoals gebruikelijk nog lang bezig en haalde een verdienstelijke remise. Als laatste moest Adri Timmermans zijn koning neerleggen; het was nou niet bepaald zijn avond. 

 

Kunnen we over het tweede weinig hoogtepunten melden, dan toch wel over de Willige Dame:

Felicitaties van onze kant voor stadgenoot DWD die het Kampioenschap terecht binnenhaalde!

 

Coach (niet zo'n beste) Ton Slagboom