We mogen weer...

Dankzij het heropenen van de sport mogen we a.s. Dinsdag 18 Januari weer schaken op de Crabbehoeve, uiteraard met de dan nog geldende restricties.

Hieronder het schrijven van onze Interne Wedstrijd Leider, dat gisteren aan onze leden verzonden is. Veel schaakplezier allen en ....houdt het gezond !!

 

Door de aangekondigde versoepelingen op de Corona-persconferentie van afgelopen vrijdag, 14 januari 2022, is het voor onze leden weer mogelijk om te schaken in De Crabbehoeve en dus is vanaf aanstaande dinsdag, 18 januari 2022, de schaakzaal weer geopend en zijn de senioren even na 19.30 uur, wanneer het jeugdschaken is afgelopen, van harte welkom om te schaken.

Er zal in de komende weken nog geen interne competitie gespeeld worden, gezien de huidige maatregelen het nog niet toelaten om de horeca (de bar) te openen. Hiermee rekening houdend zullen de eerstkomende weken de schaakavonden dus een ‘vrij’ karakter hebben waar er naar smaak gesnelschaakt, gerapidschaakt of een andere vorm van het schaakspel beoefend kan worden. Gezien het vrije karakter van de schaakavonden is het de komende weken niet nodig om aan- of af te melden voor de dinsdagavond.

Het bestuur kijkt uit naar jullie komst en hoopt jullie in grote getale te zien de aankomende weken.

Namens het bestuur van Schaakclub Dordrecht,

Met vriendelijke groet,

Henk Timmermans