Afscheid Mascha Crabbehoeve

Gisteren vrijdag 27 Augustus mochten bestuursleden Henk Timmermans en Ton Slagboom aanwezig zijn bij het afscheid van Mascha op de Crabbehoeve. Daar vertoeft SCD inmiddels alweer ruim 6 jaar. Ter opfrissing van het geheugen onderstaande quote in Digiblad 4 uit Juli 2015 (pdf links website te vinden) van erelid en toenmalig voorzitter Gert Zwartjes:

"Ons schaakseizoen 2014/2015 zit er weer op. Het is een roerig jaar geweest, maar dankzij de inzet van alle leden van het bestuur konden we ook dit seizoen weer positief afsluiten. Ons onderkomen bij Jubal hebben we inmiddels verruild voor de gastvrije en gezellige Crabbehoeve. Hier werden we, 2 weken voor het einde van dit schaakseizoen, zeer warm ontvangen door Mascha en Cees. Dankzij hun inzet en gastheerschap konden we hier op een leuke en ontspannen manier onze vrije ronde doorbrengen"

Na het overhandigen van een presentje door Henk en Ton aan Mascha (handgemaakt schaaksetje door Yvonne, Dordtse etalage, Vleeshouwerstraat 82) en ondertussen genietend van de heerlijke Crabbehoeve versnaperingen, werd er in het zomerzonnetje door jong en oud vrolijk geschaakt op het grote bord:

Crabbehoeve schaakMascha1