Simultaan Jeugd 7 Juli

Beste ouders en jeugdleden, Onze laatste clubavond in de Crabbehoeve was op 10 maart.

Dat lijkt alweer lang geleden, maar door de wekelijkse online activiteiten waar jullie in grote getalen en met enthousiasme aan deelnemen voelen wij ons als jeugdleiders nog steeds met de jeugdspelers verbonden. De online toernooien zetten we in de zomer voort, het is leuk en er is nog steeds behoefte aan.

 

Op 7 juli gaan we het seizoen afsluiten. Eerste team speler van Dordrecht, Lennard den Boer, zal een simultaan geven aan de jeugdspelers.

Daarnaast is er een prijsuitreiking van de winter competitie voor de top 3 ranglijst en top 3 winst/verlies waarbij dit de volgorde is:

https://www.schaakclub-dordrecht.nl/index.php/jeugd/ranglijst-en-uitslagen Voor iedereen is er een vaantje als aandenken aan het seizoen.

De volgende praktische informatie:

- 18:00 tot 19:30 bij de Crabbehoeve. Bij mooi weer kijken we of we dit buiten kunnen opstellen.

- Na 19:30 graag zo snel mogelijk naar huis vanwege aankomst senioren, die om 20:00 spelen.

- Jeugd tot 18 jaar hoeft geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. (KNSB webmeeting)

- Houd wel afstand naar de jeugdleiders, simultaangever en andere volwassenen.

- Schaakbond Richtlijn is dat er zo min mogelijk ouders bij jeugdschaak aanwezig zijn. Dat hanteren wij voorlopig ook. Halen/brengen kan uiteraard wel.

Wat betreft het nieuwe seizoen houden we jullie op de hoogte. Als het goed is wordt voor 1 juli een schaakprotocol gepubliceerd waaruit zal blijken of senioren weer aan het bord mogen plaatsnemen. Alles lijkt er op te wijzen dat het jeugdschaak weer kan starten, maar we blijven uiteraard afhankelijk van externe factoren.

Met vriendelijke groet, Wouter de Bruin, Jeugdcoordinator