Corona (2)

Na het eerdere bericht over het noodgedwongen sluiten van onze clubavond zijn er gelukkig meerdere initiatieven gekomen om elkaar toch te kunnen ontmoeten op het schaakbord, maar dan on-line. We houden jullie daarvan uiteraard op de hoogte. Hieronder eerst een update van de RSB en KNSB:

 

1. RSB: L.S., zoals u ongetwijfeld heeft vernomen, zijn de maatregelen omtrent het Coronavirus verlengd tot en met 6 april 2020.Dit betekent dus de afgelasting van alle RSB-competitie-, beker- en viertallenwedstrijden tot en met 6 april 2020. Met vriendelijke groet, Arrian Rutten, competitieleider RSB.

2. KNSB: NOC*NSF heeft een pagina aangemaakt met veel gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor de sport. Deze pagina is te vinden via bijgevoegde link: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen.  Het gaat om algemene vragen, vragen voor clubs, voor sporters en voor bonden. De pagina zal dagelijks worden geactualiseerd. Het is een algemeen overzicht voor de gehele sport, dus sommige vragen zullen relevanter zijn voor het schaken dan andere vragen. Met vriendelijke groet, Dharma Tjiam Directeur Bondsbureau Schaakbond.