Dordrecht 4 speelt gelijk tegen Pionier 2.

Deze keer een wat korter verslag van de wedstrijd van het 4e. Dit op verzoek van een paar clubleden

die bang zijn dat we een wedstrijdverslag cultuur krijgen zoals enkele clubs in onze omgeving. ‘Schijtlollig voor enkelen, een ergernis voor velen’, zo vinden sommigen. Met excuses mijnerzijds aan  Willem Platje van DWD en de ‘gezusters Stoker’ van Sliedrecht , ik vind het zelf altijd wel grappig om te lezen en vaak ook heel spitsvondig en soms zelfs leerzaam.

De topborden van Dordrecht 4 hebben deze keer laten zien waarom ze altijd hoog ingedeeld moeten worden. Wim, goed en solide als altijd aan 1, Martijn met een doorslaande aanval over de h lijn na een kwaliteitsoffer aan bord 2,  en Gerben na torenverlies wel een beetje zwijnend aan bord 3 in tijdnood, brachten het volle punt binnen. Dick en Ton aan respectievelijk bord 7 en 6, brachten een keurig halfje binnen. Dick gaf aan dat er echt geen mat in zijn stelling zat, waar anderen dat langs de beruchte zijlijn meenden te zien. Verliespartijen waren er voor Erwin aan 5, Otto aan bord 8 die geen partij meer normaal kan opzetten,  en uiteindelijk als laatste spelend voorzitter Arend aan bord 4. 

Lijfsbehoud wordt nog een dingetje, we zijn nog niet veilig in 2A. de stand kunt u verder zelf opzoeken.

(Opmerking van uw webmaster (Adri): wat bijzonder jammer dat de komische en toch ook informatieve stukjes van Otto zo worden ontmoedigd. Persoonlijk keek ik altijd uit naar de wedstrijdverslagen van Otto en sommige anderen. Tevens stelt het ook mijn eigen verslagen over het eerste team ter discussie)