Digiblad augustus 2019

Wat is er toch veel gebeurd in het laatste half jaar. Dat besef je terdege wanneer het Digiblad af is. Het bestuur heeft besloten om deze editie korter voor de ALV te publiceren. Zodoende staan de jaarverslagen van de IWL en EWL erin benevens uiteraard het gebruikelijke 'praatje van de voorzitter'. Naast het nut van archivering is er toch nog genoeg aanvullende info in het Digiblad, die bijvoorbeeld nog niet eerder op onze website geplaatst is geweest. Een bloemlezing:

 

* Dordrecht 1 kampioen van de RSB als eerste in de nieuwe opzet KNSB / RSB met uiteraard alle eindstanden en individuele prestaties van alle teams.

* Jeugd met de oprichting van Pentachess (logo op de voorpagina) zijnde samenwerking in de regio, schoolschaak en het afscheid van Hein v.d. Wal.

* Bloeiend schaakleven in het Dordtse met o.a. het buitenschaakspel (maatje Klockeleaer Kok Kraaijeveld), succesvolle schaakinloop woensdagmorgen in het Theehuis Sterrenburg (met stimulator Herman v.d. Vlist), schaken bij Bosshardt, Stadspolders etc. en fabriceren van papieren schaakstukken (Yvonne).

Veel genoegen en uiteraard hou ik me aanbevolen voor ideeen, opmerkingen & aanvullingen. Op 3 September ben ik op de ALV beschikbaar. Tot dan!