We have 79 guests and no members online

Aanrader van Wouter: Erasmus toernooi op 18 februari

Op zaterdag 18 februari wordt in Rotterdam het Erasmus rapidtoernooi gehouden.
Er is een prijzenfonds van 480 euro en pllek voor 100 deelnemers.
Het toernooi begint om 10 uur en duurt tot ongeveer half 5. Het zou leuk zijn als we met schaakclub Dordrecht op dit mooie evenement vertegenwoordigd zijn.
Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op: http://r-s-b.nl/nieuws/erasmus-rapidtoernooi-op-zaterdag-18-februari-2017/

6 december snel- en rapidschaak

De goedheiligman kon dit jaar helaas om agenda technische redenen zijn jaarlijkse traditionele snelschaak- en rapidschaakavond niet vóór zijn verjaardag organiseren. Daarom wordt het toernooi deze keer op 6 december gehouden. Gelukkig heeft de Sint nog wel een paar leuke prijsjes achtergelaten.  Dus alle reden om te komen vluggeren of rapidschaken.

 

Intro Snel- en Rapid schaak ranglijst

Op deze lijst kunt u zien hoeveel punten u per ronde heeft behaald. De twee minst goede resultaten kunnen worden weggeschrapt en zijn tussen haakjes genoteerd.

Intro Snel- en rapid schaak ronde resultaat

Op dit overzicht kunt u de resultaten van de laatste snel- of rapidschaakronde terugvinden. Voor de competitiestand betekent dit dat de hoogst eindigende persoon 0 punten en elke volgende plaats een punt meer dan de vorige. Personen die deze ronde afwezig zijn krijgen voor deze ronde in de totaalstand 1000 punten.

resized_d3100DSC_0149_3454.jpg

Schaak puzzel