Lukas van der Linden overleden

Onze secretaris ontving het trieste bericht uit Nijmegen dat onze voormalig D1 speler Lukas van der Linden is overleden op veel te jonge leeftijd (49). Lukas is in 2016 verhuisd naar Nijmegen, zie meer info zijn schaakclub UVS website: www.uvsnijmegen.nl/2020/11/29/in-memoriam-lukas-van-der-linden/ 

Secretaris Teus Slotboom: Zojuist ben ik gebeld door iemand van U.V.S. met de zeer trieste mededeling dat Lukas van der Linden afgelopen donderdag is overleden. Naar wat ik begreep was er kanker bij hem geconstateerd en is het de afgelopen week ineens heel hard gegaan.

Hans Berrevoets: Voormalig eerste teamspeler Lukas van der Linden is op 49 jarige leeftijd overleden. Zijn huidige vereniging UVS Nijmegen maakt dit openbaar op de website.  Lukas was een zeer sterkte speler en dat liet hij in alle vriendelijkheid ook in zijn externe wedstrijden voor Dordrecht 1 zien.

Meer aandacht voor Lukas als topspeler maar ook als 'onwijs aardige vent' (quote Ben Sitton) via onze Nieuwsbrief en een IM volgt in het Digiblad nr.15.

2013 D1 KNSB