Geweldige slotronde Snel / Rapid

Liefst 30 deelnemers gisteravond (en nog 3 'non-playing' bestuursleden), iets wat we zo'n 1,5 jaar niet meer hebben meegemaakt! Blijkbaar geen voetbal, Konings- cq Koninginnedag, warm weer of wat voor andere redenen er kunnen zijn. WL's Adri en Anton zagen het achter hun laptops met genoegen aan.

 

Winnaar van het snel werd Mark Timmermans met maar weer eens een 100% score. Uiteraard wint Mark ook het eindklassement; van harte gefeliciteerd. Opvallend was het optreden van de gelukkig weer aanwezige Otto van Haren: zijn punten liepen echter wat achter bij zijn 'wat wil je drinken' offertes....

Winnaar van het rapid werd Hans Schreuder, die daarmee bewees dat zijn rondeoverwinning vorig jaar geen toevalstreffer was. Gerben v.d. Weert werd tweede, maar had de titel met 3 ronde overwinningen eigenlijk al op zak. Uiteraard eveneens de hartelijke felicitaties. Ook bij het Rapid was er iemand met 0 punten en wel de dappere Tobias v.d. Berg. Advies van een 'oudere jongere': Geen paniek, het eerste punt gaat er echt een keer komen!

De eindranglijsten komen binnenkort nadat IWL Henk zijn wijze hoofd erover gebogen heeft....