Eerste jubileumeditie Schaken Tegen Kanker

Op woensdagavond 3 april 2019 wordt voor de vijfde keer het Schaken Tegen Kanker toernooi (ook wel het Rotterdams Open genoemd) georganiseerd door Roparun Team 21 Nationale-Nederlanden Pensioen en de Stichting Het SchaaKKasteeL.

Vanwege de jubileumeditie wordt er door een aantal sponsoren een heel mooi prijzenpakket beschikbaar gesteld. Een deel van de prijzen is bestemd  voor de winnaars van het toernooi. Maar een aantal bijzondere prijzen kun je winnen door aan de jubileumverloting mee te doen.

 

De prijzen zijn mede mogelijk gemaak door Inventiv (www.inventiv.nl) , De Schaakbordshop (www.schaakbord-shop.com ) , De Beste Zet (www.debestezet.nl), Schaakopening EssentiesChessity,  alsmede medeorganisator Het SchaaKKasteeL (www.hetschaakkasteel.nl). De sponsors hopen dat hun inzet zal leiden tot een grote opkomst op 3 april. Afgelopen jaren schommelde het aantal deelnemers steeds rond de 50, maar gehoopt wordt dat dit jubileumjaar minstens 100 deelnemers zich willen inschrijven. De volledige opbrengst komt, net als voorgaande edities, volledig ten goede aan de Roparun. De missie van de Roparun is: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

NB: Een eerdere editie werd gewonnen door onze eigen secretaris Jan Willem Versloot, waarbij Ton Slagboom ook nog in de ereprijzen viel !

Aanmelden voor het toernooi kan via de website, of via een mail naar nn-team21@gmail.com.