We zijn er weer !!!!!

Het heeft wel wat gekost, maar we zijn weer terug. Helaas niet zonder kleerscheuren, want alle berichten die wij met z'n allen zo bloedig hebben opgesteld in het laatste half jaar zijn verdwenen. Weg de verslagen van onze fantastische reis naar Hastings, de toernooien in Vlissingen en Skopje, de prachtige verslagen van Otto, John, Hans, Johan en al die anderen die verslagen hebben gemaakt over de wedstrijden van onze teams en natuurlijk ook Ton, die over van alles en nog wat schreef.... Allemaal verdwenen.

Voorlopig tenminste, want er bestaat nog altijd een kleine kans dat die berichten allemaal nog een keertje boven water komen. Als het onze provider lukt om alle verloren gegane gegevens netjes terug te brengen.

De standen en de ranglijsten zijn weer up-to-date. Ik moet de clubbladen van het afgelopen jaar nog koppelen, maar dat gaat snel. Voor de personen die ook stukjes op de site kunnen schrijven: Mogelijk moeten je login-gegevens worden aangepast. Laat mij dat dan even weten en dan lossen we dat snel op.

Voor mij wel een dure les. Ik ga onze website elke maand kopieeren naar een andere websiste bij een andere provider. Zijn wel dubbele kosten , maar dan kunnen we in elk geval redelijk snel switchen en verliezen we nooit meer te veel gegevens.

 

Afijn, we zijn er weer, en dat is het belangrijkste.

Veel plezier met de vernieuwde site.

Adri Timmermans