Schaakclub Dordrecht Jeugd

Clubavonden

Schaken in clubverband

Wekelijkse clubavonden

De clubavond begint om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur.

Zorg dat je ruim op tijd (10 minuten) vooraf aanwezig bent, zodat we meteen met de interne competitie kunnen beginnen.

Adres clublokaal: Crabbehoeve, Van Karnebeekstraat 2, 3317 KX Dordrecht

Tijdens de schoolvakanties basisonderwijs zijn er geen schaakavonden voor de jeugd.

Vakantie

Beste ouders en jeugdleden,

Aandacht voor afmelden en indeling
Dinsdag 3 april 2018 start de voorjaarscompetitie.
We merken dat we vaak creatief moeten zijn met de indeling, doordat kinderen onvoorzien afwezig zijn. Het nadeel hiervan is dat kinderen vaker tegen dezelfde tegenstanders spelen, waardoor de indeling niet meer volledig 'eerlijk' is. Dit gaan we anders oplossen, door strikter te zijn op afmelden.
. Afmelden kan door middel van een bericht aan Hein van der Wal: hein@cybercomm.nl

Merwede Jeugdviertallen competitie
Op 20 april is de tweede ronde van de Merwede Jeugdviertallencompetitie.
Deze tweede ronde zal plaatsvinden in Papendrecht.
Adres: Van der Palmstraat 12 Papendrecht, gebouw heet Denksportcentrum.
De aanmeldingen van de vorige keer staan nog steeds, maar eventuele extra aanmeldingen zijn ook mogelijk.

De volgende clubavond is op 11-09-2018.

Afmelden

Wij rekenen er op dat je zoveel mogelijk komt. Soms zal dat niet lukken door ziekte of huiswerk.
Het is belangrijk je af te melden als je niet op de clubavond kunt komen.
Wij maken de indeling van de competitiepartijen al voor de avond begint. Als je zonder bericht toch niet komt, sta je wel ingedeeld. Als we geen andere speler voor jouw tegenstander kunnen vinden, wint hij of zij de partij!

Plaatje agressief
Als je niet kunt komen, meld dit dan liefst vóór 16.00 uur op dinsdagmiddag bij interne competitieleider Hein van der Wal.
Bel 06 - 22 91 10 71 / 078 - 613 47 14 of mail naar hein@cybercomm.nl.

Programma voor de komende zes weken

DatumLocatieActiviteit
01-09-2018Ons clubgebouwLate Zomertoernooi
11-09-2018clubgebouwOpeningsavond

Afsluiting najaarsseizoen 2016/2017 en uitreiking prijzen

De winnaars van de najaarscompetitie 2016/2017 zijn: Mayhan Shirali (kampioen, 1104 punten), Ramesh Jadoenath (nummer 2, met 1050 punten) en Alexander den Otter (nummer 3, met 901 punten).
De jeugdschakers die de meeste winstpunten hebben behaald en zichzelf hebben verbeterd zijn Devon Lepez met 199, Jochem de Goeij (81) en Mayhan Shirali (68 winstpunten).
De prijzen werden dinsdagavond 9 januari 2017 uitgedeeld.
Hartelijk gefeliciteerd met jullie resultaten!

Prijwinnaar schaakcompetitie Prijwinnaar schaakcompetitie Prijwinnaar schaakcompetitie Prijwinnaar schaakcompetitie Prijwinnaar schaakcompetitie

Agenda hele jaar