Wouter de Bruin schrijft verrassend de eerste snelschaakronde op zijn naam, Wim Jongeneel de rapid-ronde

Twee weken geleden werd de eerste ronde in de snelschaak- en rapid competitie gespeeld. De opkomst was wat lager dan gebruikelijk o.a. dankzij een KNSB-bekerwedstrijd. De gezelligheid was er niet minder om.

Wouter de Bruin bleef een grote groep kanshebbers voor bij het snelschaken. Met 9 punten liet hij o.a. Victor Koppelaar, Piet en Marcel, Jan-Willem en vele andere kanshebbers de hielen zien. Gefeliciteerd!
Wim Jongeneel vierde zijn terugkeer op Schaakclub Dordrecht met een overwinning in de rapid-competitie. 4,5 uit 5 had hij; een vol punt voor op Arie van Heeren. Maar liefs 5 personen haalden 3 punten. De resultaten en ranglijsten zijn te vinden in de linkerkolom onder de kopjes "Snelschaak competitie"  en "Rapid competitie".

Uiteraard hopen we, met het nieuwe competitie systeem, de ranglijsten van het snelschaken en rapidschaken weer up-to-date te houden. Maar zoals al eerder gemeld, aan het begin van deze competitie: Mocht u onregelmatigheden ontdekken, laat u het ons weten (Henk, een van de andere bestuursleden, of Adri). Wij zullen dan zo snel mogelijk e.e.a. corrigeren.

resized_d3100DSC_0147_3452.jpg