Competitie gestart!

Afgelopen dinsdagavond was de eerste ronde van het nieuwe seizoen. Er waren weer heel wat nieuwe gezichten (de leden van Zwijndrecht die ook besloten hebben bij ons te komen spelen), en een aantal gezichten die we weer terugzien op de club zoals Gerben de Weert en Peter Schot. Helaas hebben we ook afscheid genomen van enkele trouwe leden zoals Sjoerd Kelder en Peter Odijk, maar ondanks deze afzeggingen belooft het toch een mooi seizoen te worden.

De indelingen kunnen in ieder geval worden gemaakt. Dat is alvast wat. Sommige losse eindjes zullen nog moeten worden  vastgebonden om helemaal strak op gang te gaan. Zo is de kroongroep nog niet helemaal bekend. Daarom zijn de ranglijsten nog gebaseerd op een deelname van alle spelers. Zodra bekend is welke spelers de kroongroep gaan vormen zullen ook de kroongroep ranglijsten en agenda worden gepubliceerd en zullen de kroongroep-leden met de letter 'K'  voor hun naam op de ranglijsten voorkomen.

Een tweede punt dat nog zal worden aangepast in de komende periode is de samenstelling van alle teams. En een derde aanpassing die ook op korte termijn op de rol staat is het vullen van de Jaaragenda SC Dordrecht (zie hiernaast).

Belangrijkste is dat we weer begonnen zijn!

resized_d3100DSC_0145_3450.jpg